pondělí 7. března 2016

First article aneb jak se věci mají

Ahoj všichni z blogové i neblogové scény.

S kamarádkou jsme se rozhodly pro založení blogu. Z toho vyplývá, že blog budeme psát DVĚ.Shodou okolností jsou jména nás obou Petra. Takže pro přehled o nás můžete slyšet jako o Peu a Kramík. Rozhodly jsme se tak, protože jedna z hlavních věcí které nám fakt jdou je nakupováníííí! Nakupování ve stoje, nakupování v sedě, nakupování ve slevách, ve dne,  v noci, prostě pořád. :-D

Blog by měl obsahovat zajímavosti ze světa kosmetiky, módy a jídla (a přiznejme si, že lidi zajímají v určité míře hlavně ty negativní postřehy :-D ). Takže psát budeme především srovnání produktů, recenzce, hodnocení, rady, tipy, návody, recepty, a mnoho dalšího. Uvidíme, zda to bylo jenom prvopočátkové nadšení pro blog a nebo nás to nadchne a tak i Vás?!! Ale hlavním důvodem, proč jsme se rozhodly psát je ten, že Vám chceme ukázat, že oblíknout nebo nalíčit se dá i s minimálními finančními prostředky - stačí umět kombinovat a hledat především. Tento blog nebude o tom, jak jsme se staly "povoláním dcery" anebo dřeme dvanáctky za minimální mzdu, jenom aby jsme měly na ten tito lito vito Guci Dior kabát→TAKHLE NE!!!



Stejně co si budeme, nedávno jsem si četla příspěvek, který obsahoval moudro dne:
  •  "Nech mate akulkovek drahu kabelku, boty, sako, 98% ludia nema ani len sajnu, co to mate, kym si tu vec neohastagujete na instagrame. Neverim, ze je mozne chlapa ohurit kabelkou aleo riflami za 2000 €...ale kazdy chlap je strateny, ked Vam vonaju vlasy, krasne, ciste a upravene nechty tez nie su na skodu..." 
To by snad mělo být na úvod vše, a doufám, že už teď víte, že tenhle blog prostě musíte aktualizovat každý den!!!




0 komentářů:

Okomentovat